Festival Ayağınıza Geldi: Neon Festival

Avrupa festivaline Bursa'da gitmek ister misin?
13-19 Temmuz tarihleri arasında Bursa'nın Dağyenice Köyü'nde gerçekleştirilecek olan Neon Festival psychedelic müzik türünde performans sergileyen dünyaca ünlü dj lerin yer alacağı oldukça büyük bir organizasyon olarak karşımızda.
Neon Festival'in Türkiye'de yapılan en iyi psychedelic müzik festivali olması bekleniyor. Line-up listesi geçtiğimiz günlerde tamamlanan festivalde yerli ve yabancı, çeşitli tarzlarda onlarca dj ve grup sahne alacak. En babaları kim derseniz, Alex ve Allyson Grey, Ace Ventura, Captain Hook diyebiliriz. Güzel işler çıkaran Türkiyeli dj ve grupların sayısı da artık azımsanamayacak durumda ve bir çoğu Neon Festival'de olacak. Kesintisiz müziğin yanı sıra, yoga, meditasyon, şaman ritüellerini barındıran şifa çadırı, sanat galerileri, dans ve juggling performansları, organik ve doğa temalı yiyecek ve ürünlerin satıldığı standlar ile oldukça renkli bir festival planlanmış. Konaklama seçenekleri tabi ki çadır ve karavan, karavan ile konaklayacaklar için festival alanı dışında özel bir bölüm ayrılmış.

İndirimli biletleri aylar önce tükenen festival için son günlerdeyiz, ilgilenenler buradan bilet alabilir, detaylara ulaşabilir.
İyi eğlenceler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benim, Küçük, Tatlı Ekspedisyonum LİKYA

Seksomanyak

Kızıl Güneş Bayramı