Sarsam Hair Wrap


Hair Wrap Nedir?

İplerle saçı sarmaktır.Evet sadece o kadar. Bir tutam saçı önce örüp, seçilen renklerle ve istenirse boncuk ve mini aksesuarlarla sarmaktan ibarettir hair wrap.  

Hair Wrap Yeni Bir Şey Mi?

Hayır. 90'ların başında modaydı, özellikle yazlık mekanlarda pek popüler olan hair wrapi genelde çocuklar ve genç kadınlar tercih ediyordu. Şimdi ise tekrar rengarenk wrapler dikkat çekmeye başladı. 

Kimler Yaptırsın?

Herkes. Saçı uzun olanlar için belli bir boy ölçüsü yok, saçınız ne kadarsa wrapiniz de o uzunlukta olacaktır. Cinsiyet ve yaş için hiçbir kısıt yok tabi ama ağırlıklı olarak kadınların yaptırdığını ve sade bşr güzellik elde ettiğini söyleyebiliriz. Erkekler daha çok mevcut rasta/dreadlerinin üstüne yaptırıyor ve hatta tamamına değil belli bir kısmına uygulatmayı tercih ediyorlar. Saçı kısa olanlar için ise, direk saça sarmak yerine saç diplerinden tutturabilecekleri takma wrapler yapılıyor. Özetle isteyen herkes yaptırabilir ve yaptırsın :)

Yaptırdıktan Sonra Nasıl Vazgeçilir?

Vazgeçilmez! Hair wrap bir kez yapıldı mı saçtan çıkmaz, artık seninledir. Ancak saçını, sarma işleminin başladığı yerden kesersen kurtulabilirsin.

Nasıl Yaptırabilirsin?

Sarsam Hair Wrap ile iletişime geçmen yeterli, bunun için de 0530 834 79 87 'den arayabilir, https://www.facebook.com/sarsamwrap?ref=hl sayfasından mesaj göderebilir ya da edagnel@gmail.com'a mail atabilirsin. 


  • Wrap
  • Dread
  • Dread/rasta üstüne wrap

Aşağıda bazı işleri görebilirsin;
















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benim, Küçük, Tatlı Ekspedisyonum LİKYA

Seksomanyak

Kızıl Güneş Bayramı