40 Yıl Hatırı Olan Festival

Biz günün her saatinde çay içilen, hatta hemen hemen her evde en az bir adet çay tiryakisi bulunan bir ülkeyiz. Çayın bizdeki önemi tartışılmaz fakat birde kahvemiz vardır bizim, Osmanlı'dan günümüze kadar keyifle içtiğimiz Türk kahvemiz. Kahve sadece Türk kahvesi ile değil son 20 yıldır hayatımıza giren çeşitleri ile bizde bağımlılık yarattı diyebiliriz. Şimdi ise kahveye dair herşey sevenleri ile İstanbul'da, festivalle buluşuyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan İstanbul Coffee Festival, 3.dalga kahve akımının yaşam kültürünü 
25-28 Aralık 2014 tarihleri arasında Karaköy’deki Galata Rum Okulu’nun tarihi atmosferinde dört gün boyunca kaçırılmayacak bir deneyimle sunuyor.
Türk kahvesinin hatırını duymayanın kalmayacağı festivalde, İstanbul'un önde gelen nitelikli kahve dükkanları, kahve makinası üreticileri, profesyonel baristalardan gösteri ve sunumlar, bol bol tadım ve ikramlarla kutlanacak kafein bayramının yanı sıra yeni yıla özel avantajlı fiyatlarıyla tasarım ürünler, interaktif workshoplar, seminerler, akustik konserler, sanat sergisi ve daha birçok ilgi çekici etkinlik yer alıyor. 
Gelenekselleşmesi planlanan İstanbul Coffee Festival'in biletleri biletixte satışa çıkacak fakat henüz başlamadı. Ayrıca duyduğum kadarı  ile kahveye dair ürün ve tasarımlarınız ile bu festivalde yer almanız da mümkün, festival sayfasından nasıl başvuru yapabileceğiniz hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Tüm detaylar için ; www.istanbulcoffeefestival.com 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benim, Küçük, Tatlı Ekspedisyonum LİKYA

Seksomanyak

Kızıl Güneş Bayramı