Mart Ayı Burç Yorumları

       

Koç
Kapalı alanda mecburi kalışlar (ev, hastane veya uzun soluklu yatak istirahatları gibi) inzivaya çekilme isteği, yaşanan sıkıntılar sonucu ruhsal sorunlar, aile ile özellikle anne ile ilgilenme, yaşam alanında yapılabilecek düzenlemeler, ani gelişen öfke patlamaları olabilir ancak bu dönem kazançlarında yükselme ve beraberinde hayatına romantik ilişkiler girebilir. Kendi içine dönmekten vazgeçip, ikili ilişkilerini geliştirmen, partnerine daha yakın ve sıcak davranman sonucu kendini çok daha iyi hissedersin. Yüksek eğitim, uzun seyahatler, yurt dışı konuları, dini ve felsefi konularda kısıtlamalar yaşamakta olsan da kendini ifade ederken yaratıcı tarafını ortaya koyarak, çocuklarının, kurduğun romantik ilişkilerinin, eğlenceli yerlerin ve hobilerinin sayesinde bu sorunları aşabilirsin. Ani öfke patlamalarına izin vermemen ve otokontrolünü sağlaman sayesinde bu
dönemi çok daha rahat atlatabilirsin.

Boğa
Beklenmeyen hayal kırıklıkları ile karşılaşabilir, yapılan planlarda değişikliklere gitmek zorunda kalabilir, sosyal gruplarla ve arkadaşlarla aranda yanlış anlamalardan gelişebilecek kırılmalar yaşayabilirsin. Yakın akrabalar, komşular, kardeşler, kurduğun iletişimler, yapmış olduğun sözleşmeler ve kontratlarınla ilgili destek aldığın takdirde sorunlarını çözebilirsin. Sözleşmelere imza atmadan evvel dikkatli okumanda fayda var. Banka kredileri, alacak verecek borç konuları, sağlık sorunları ile yaşayacağın kısıtlanmaları ebeveynlerinin veya köklerinin yardımları, taşınmaz mal varlığın ile sonuçlandırabilirsin. Bu dönem her şeye rağmen çevrene ışıltı saçabilir, oldukça alımlı görünebilirsin. Huzuru inzivaya çekilerek, hayallere dalarak, iç sesine kulak kabartarak bulduğunu düşünsen de gerçekte iş hayatına, çalışma arkadaşlarına, günlük yaşantına, evcil hayvanlarına ve sağlığına önem verdiğin takdirde gerçek huzura kavuşabilirsin.

İkizler
Kariyer hayatın, sosyal statün, mesleğin, ebeveynlerin, devlet veya otorite ile oluşabilecek sorunlar ile karşılaşabilirsin. Maddi manevi değerlerin, taşınabilir mal varlığın, iş hayatından kazançlarını ilgilendiren konular gündeminde yer alacaktır. Yakın çevrenden birisine platonik olarak ilgi duyabilir bu konuyu abartabilirsin. Arkadaşların, sosyal çevren, bağlı olmuş olduğun grupların ile birlikte kendini rahat hissediyor olsan da gerçekte, yaşayacağın romantik ilişkiler, edinmiş olduğun hobiler, çocuklar ve eğlence hayatına doğru yöneldiğin takdirde çok daha mutlu olacaksın. Partner ile ortaklıklar ile rakiplerin ile yaşamış olduğun sorunlu ilişkilerinde, hukuksal konularında, bulunduğun sosyal çevrende ve tanıdığın bildiğin düşmanların tarafından kısıtlamalar yaşayabilirsin ancak kardeşlerin, yakın arkadaşların, akrabaların, komşuların, yaptığın yazılı sözleşmelerin ve kurduğun iletişimlerin, aldığın eğitimlerin sayesinde bu kısıtlamalardan çok da rahat kurtulabilirsin.

Yengeç
Yabancı ülke ve kültürlerine karşı duyulan ilgi, uzun yolculuklar, akademik konular, dini felsefi konular, inançlar, ortaklardan veya eş den gelecek olan gelir bu dönem gündeminde olacak. Bu konularla ilgili sorunları çözmeye çalışabilirsin bunu yaparken olaylara, hayata, yaşadıklarına karşı tutumunda ve karakterinde bir takım değişimler yaşayabilirsin, sağlık konularına dikkat etmende fayda var ayrıca dış görüntünde değişim zamanının artık geldiğini düşünebilir, giyim tarzında veya saç kesiminde değişikliklere gidebilirsin. Yaşam tarzında, sağlık konularında, iş yerinde, iş arkadaşların ile veya yanında çalışanlarla, varsa evcil hayvanların ile yaşamış olduğun kısıtlanmaları maddi manevi varlıkların, ahlaki değer yargıların ve taşınabilir mal varlığın ile bertaraf edebilirsin. Sürekli kariyer hayatın için, toplum önünde varlığını kabul ettirmeye çalışıyorsun, oysaki gerçekte olman gereken yer evin, ailen, yuvan ve onlara sevgi, şefkat göstermen, işte o zaman, eve dönmeyi başardığın takdir de gerçek huzura kavuşabilirsin.

Aslan
Banka kredileri, alacak verecek borçları, miras konuları, ameliyatlar, ölüm temaları ile ilgili zorlu bir dönemi kapatabilir, ruhsal sıkıntılardan sıyrılabilir, içsel duygularının varlığı, inançların ve samimiyetin ile bu sorunların üstesinden gelebilir yeni kapılar açabilirsin hayatında. Bu dönem kariyer hayatında güzel gelişmeler yaşabilir ve hoş bir ilişki başlatabilirsin. Uzun yolculuklar, yurt dışı seyahatleri, yabancı kültür, inanç sistemin, dini, felsefi konular, hukuki konulardan uzaklaşıp kısa seyahatler yaparak, kardeş, komşu, yakın akrabalarla ilgilenerek, iletişim ve temel eğitim üzerine eğilim de bulunduğun zaman kendi yoluna dönmüş olacaksın. Romantik ilişkilerin, çocukların, eğlence hayatın ve hobilerin ile yaşadığın kısıtlamaları, kendine olan öz güvenin, şansın, kişiliğin ve hayata, yaşama yaklaşım şeklin ile kolayca ortadan kaldırabilirsin.

Başak
Dış etkenlerden, açık düşmanlıklardan, evlilik hayatından, ikili ilişkilerinden, ortaklıklardan, hukuksal davalardan yaşamış olduğun zorluklar ile arkadaşların, sosyal grupların, meslektaşların, geleceğe yönelik hayallerin, umutların sayesinde baş edebilecek ve olayların üstesinden gelebileceksin. Ebeveynlerin, ailen, yuvan, köklerin, geçmiş anıların tarafından kendini kısıtlanmış hissedebilirsin ancak ideallerin, inanç sistemin, sahip olduğun ruhsal durumun sayesinde, eşin veya ortağın veya hukuksal olarak elde edilebilecek maddi manevi yardımlarla bu durumu bertaraf edebilirsin. Ortaklıktan elde edilen kazançlar, miras yolu, kredi ile elde edilebilecek kazançlardansa, kendi emeğinle kazandığın maddi manevi kazançlara veya kendi değer yargılarına yöneldiğin takdir de huzuru bulabilirsin.

Terazi
Günlük rutin hayatın, iş hayatın, yanında çalışanlar, iş arkadaşların, evcil hayvanların ve sağlık konuların ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsin. Ancak toplum karşısında duruş şeklinle, ebeveynlerinin yardımları ile hayatında otorite olan kişiler sayesinde, yaşamında çizmiş olduğun yön ve mesleğinin de yardımı ile bu konuların üstesinden gelebilirsin, eş, ortak, kredi veya hukuksal konulardan da maddi kazanımlar elde edebilirsin. İletişim, eğitim, kardeşlerin, yakın akrabaların ve yapman gereken yolculuklar konularında kısıtlanmalar yaşamaktasın ancak arkadaşların, sosyal çevren, birlikte olduğun grupların vasıtası ile en önemlisi de hayallerinin ve rüyalarının sana yol göstermesi ile bu durumunu aşabilirsin. Evliliğin, partnerin, ortaklıkların ve kurmuş olduğun ikili ilişkiler ile kendini şu an rahat hissediyor olsan da aslında kendi iç dünyana dönüp, kendi sağlığına ve dış görüntünde yapmış olacağın birkaç küçük değişikliklerle, çevrene sunacağın sevgi ve adalet ile kendini çok daha huzurlu ve dingin hissedebilirsin.

Akrep
Romantik ilişkilerin, çocukların, eğlence hayatın ve hobilerin ile ilgili konular zorlayıcı bir şekilde gündeminde olsa da dini, felsefi düşüncelerin, ahlaki inançların, hukuksal yaklaşımların, alacağın yeni eğitimler, özellikle üniversite konuları, uzun yolculukların, yurt dışı temaların bu konuları daha kolay atlatmana yardımcı olacaktır. Sahip olduğun maddi manevi değer yargıların ve iş hayatından kazandığın maddi varlıklar, sahip olduğun taşınır veya taşınmaz mal varlıklarında yaşamış olduğun kısıtlanmaları, partnerinin veya hukuksal yolla elde edilmiş maddi değerler sayesinde, ayrıca mesleğin ve kariyer hayatın veya ebeveynlerinin desteği ile de aşabilirsin. İş arkadaşlarınla, iş hayatınla, durağan günlük yaşantınla veya evcil hayvanlarınla birlikte olmaktan şu anda keyif alsan da aslında kendi iç dünyana, inançlarına, hayallerine, dönerek, biraz inzivaya çekilip
dinlenmen sayesinde çok daha huzurlu olabilirsin.

Yay
Evinde, yuvanda, yaşadığın mekanda, ailen ile ataların ile sorunlar yaşıyor olabilirsin, bunu önlemek için ruhsal bir değişim dönüşüm yaşayabilir, miras veya banka kredilerinden faydalanabilir, cinsel yaşantını renklendirebilirsin ve iş hayatından gelecek olan maddi kazanımlar sayesinde de sorunlarını bertaraf edebilirsin. Şu sıralar baba, eş veya otorite figüründe bulunan kişiler tarafından kendini kısıtlanmış hissedebilir hatta biraz kilo da verebilirsin, dini felsefi inançların, uzun yolculukların, yurt dışı ile bağlantıların ve hukuksal konularla yapmış olacağın atılımlar sayesinde bu kısıtlanmadan kurtulabilirsin. Çocuklarınla birlikte olmak, romantik ilişkilerden keyif almak, eğlence hayatının içinde olmak ve hobilerinle zaman geçirmekten hoşlanıyor olsan da gerçekte bulunman gereken yer sosyal hayat içinde var olman, arkadaşlarının yanında ve sosyal gruplarının içinde yapılan aktivitelere katılman sayesinde huzuru bulabilirsin.

Oğlak
Yakın akrabaların, kardeşlerin, eğitim ve iletişim konuların, kısa mesafeli yolculukların ile ilgili konularında bir takım sorunlarla karşılaşabilirsin ancak bu konuları aşmada eşin, partnerin, ortakların, danışmanların destek olacaktır ayrıca çocuklarından veya hobilerinden gelen maddi kaynaklar da seni destekleyecektir. Yaşamış olduğun ruhsal sıkıntılar sonucu kısıtlanma hissettiğin konularda yeniden değişim dönüşüm yaşaman ise banka kredileri ve miras yolu ile elde edilen gelirler sayesinde olacaktır. Yaşamış olduğun mekanda, evinde, yuvanda, ebeveynlerinin yanında kendini çok daha mutlu hissediyorsun ancak mesleğine dönüp, yeniden kariyer hayatını hareketlendirdiğin zaman, toplum karşısında kendini kanıtladığında gerçekte iç huzurunu bulabilirsin.

Kova
Kazanmış olduğun maddi manevi değerlerin, iş hayatından elde ettiğin kazançların, taşınabilir maddi kaynakların ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsin ancak günlük yaşantın, evcil hayvanlarının varlığı, iş hayatın, yanında çalışan kişiler veya çalışma arkadaşlarının destekleri ile bu sorunlardan kurtulabilirsin. Arkadaşlardan, bağlı olduğun sosyal gruplardan, meslektaşlarından, meslek hayatından elde etmiş olduğun kazançlarından yana kısıtlanmalar yaşayabilir ancak bunları eş, partner, ortaklar, davalar, danışmanlar yolu ile bertaraf edebilir, ebeveynlerden veya aile içinden gelen maddi destek ile de bu sorunları aşabilirsin. Yakın akrabalar, kardeşler, komşular, alınan eğitimler ve yapılan kısa yolculuklarla kendini iyi hissetsen de gerçekte dini, felsefi konular, inanç sistemin, uzun yolculukların özellikle uzun deniz yolculukları, yurt dışı seyahatleri veya yabancı kültürler ve hukuksal konularla ilgilendiğin takdirde kendini çok daha huzurlu hissedeceksindir.

Balık
Kişiliğin, hayata yaklaşım şeklin, geçirmiş olduğun rahatsızlıkların, dış görüntün, başkaları üzerinde bırakmış olduğun etkiler, yeni başlangıçlar gündemine yerleşmiş olacak ve bu konuları aşmanda sana çocukların, romantik ilişkilerin, hobilerin, eğlence hayatın ile ilgili yaşayacağın deneyimler yardımcı olacaktır. Kardeşler, komşular yakın akraba, arkadaşlardan gelecek olan maddi desteklerde kendini biraz daha rahat hissetmeni sağlayacaktır. Ebeveynlerinden yana, toplum karşısında duruş şeklinden, meslek hayatından, kariyer hayatından kısıtlanmış durumda olsan da günlük yaşantın, evcil hayvanların, iş yerin, iş arkadaşların veya yanında çalışan kişilerin desteği ile bu kısıtlanmanın üstesinden gelebilirsin. Kendi maddi kazanımların, kazançların, maddi manevi değer yargılarınla kendini bütün hissetsen de gerçekte yeni bir ruhsal değişim dönüşüm, eş, partner, veya ortak tan gelebilecek maddi yardımlar ve renklendirilmiş bir cinsel yaşantı ile kendini çok daha huzurlu hissedebilirsin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benim, Küçük, Tatlı Ekspedisyonum LİKYA

Seksomanyak

Kızıl Güneş Bayramı