Festivallerde Çadır Kaybetmeye Son!


Hani dev alışveriş merkezlerine gidersiniz ve otoparkta bir türlü arabanızı bulamazsınız ya işte öyledir devasa festival alanlarında çadır aramak. Festivallerde ağırlıklı olarak gazoz tüketilmediğini de göz önünde bulundurursak, çadır aramanın oldukça eziyetli bir işe dönüştüğünü kendi adıma itiraf edebilirim. Özelikle son on yılda ülkemizde de oldukça yaygınlaşan kamplı festivaller sayesinde, doğa sporları ile uğraşan uğraşmayan tüm festival severlerin evlerinde artık bir adet çadır mutlaka bulunuyor. Kimisi işin ucuzuna kaçıyor, büyük marketlerden tek kullanımlık poşet denebilecek çadırları alıyor ve güneşli bir festival olması için dua ediyor. Kimisi zamanında doğa sporları ile uğraşmış ve elini eteğini çekmiş, üç mevsim, dört mevsim dağ çadırlarını kapıp geliyor. Birde konformist, yeni nesil festivalciler var, onlarda paraya kıyıp, yağmur çamur fark etmeksizin çadırını festivalin en güzel yerine kuruyor. Market çadırları ise köşelerde yada arkalarda bu arada tabi. Anlaşılacağı üzere bu bez parçalarının bile statüsü var ve statüsü ne olursa olsun size festivallerde görebileceğiniz çadırların renklerini sayabilirim; yeşil, koyu yeşil, bordo, koyu bordo, mavi, koyu mavi, sarı! Evet cidden bu kadarlar.

Çadırınızla İlgi Çekin
çdır2 300x206 Festivallerde Çadır Kaybetmeye Son!
Çadırınızı aramaya son vermek için iki yöntem önerebilirim. İlki, yazımın çıkış noktası olan mükemmel tasarımlı ve sizi festivalde oldukça popüler yapacak olan çadırlardan bir tanesine sahip olmak. www.fieldcandy.com sitesinde tüm çeşitlerini görebileceğiniz bu çadırlar hayal gücünüzü, zevkinizi yansıtırken sadece sizin çadırınızı bulmanızı değil, sizin de çadırınız sayesinde bulunmanızı sağlayacak. İngiliz yapımı özel tasarım çadırlar pek ucuz değil tabiki, yinede içlerinde bu benim olmalı dediğiniz varsa ülkemize satış ve gönderimlerinin olduğunu belirtmek isterim. Bazılarınıza desen ve renkler çok iddali gelebilir kabul ediyorum, o nedenle ikinci yöntem size daha uygun gelecektir. Çadırınıza, evinizde yapabileceğiniz bir bayrak yada bir maskot asarak çadır arama derdinize çare bulabilirsiniz. Daha ucuz ve sade bir yol olacağı kesin.
İster paraya kıyın ve kimsede olmayan özel tasarım çadırınızı ana sahneden bile görebilin, ister dokuz yaşınızda sandığa kaldırdığınız oyuncak ayınızı çadırınızın tepesine asarak eski günlerinize dönün, isterseniz hiç birini yapmayın ve bir festival klasiği olan çadır arama ritüelini gerçekleştirin, yeter ki festival ruhunu yaşayın…
İyi eğlenceler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benim, Küçük, Tatlı Ekspedisyonum LİKYA

Seksomanyak

Kızıl Güneş Bayramı